Om jobbet

Hos oss får du stor frihet och i takt med att vi växer kommer det finnas möjlighet att ta större ansvar inom gruppen. Vi är på en spännande resa där våra sektioner i Göteborg, Stockholm och Malmö växer. Vi har en stor passion för vårt teknikområde och en nyfikenhet att få lära oss mer.

Som Teknikinformatör i vår grupp kommer du jobba med framtagande och utveckling av manualer, kataloger, instruktioner, utbildningsmaterial etc. Vår grupp tillhör ett affärsområde som utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom olika branscher.

Exempel på uppdrag som vi i gruppen jobbar med är produktion av information, utveckling av informationsprocesser, dokumenthantering och, för rätt person, även koordinering och projektledning inom dessa områden.

Vem är du?

Vi söker dig kommit fram till att förmedling av teknisk information är ditt kall! Det vi framförallt söker efter är en kollega som vill bidra och jobba i en positiva arbetsmiljö där vi  delar med oss av vår kunskap och värdesätter att arbeta i team. Förmågan att förstå kundernas behov och fokusera på att lösa deras problem är en annan självklarhet i vår vardag.

Du har något års erfarenhet av en motsvarande roll, och även dis som är i början av din karriär som teknikinformatör. Vi ser gärna att du har god kunskap inom de aktuella program som används inom teknisk information för att hantera text och/eller bild. Exempelvis XML, Adobe Illustrator etc. Som ingenjörsföretag är det naturligt att vi söker någon med teknisk utbildning och bakgrund, i vår grupp finns konsulter med bakgrund från YH-utbildning upp till civilingenjörsnivå.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald – läs mer om detta här

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Bra! För att gå vidare och skicka din ansökan klicka dig vidare till vår hemsida nedan:

Stockholm: http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/lediga-jobb/8430-teknikinformator/
Göteborg: http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/lediga-jobb/8429-teknikinformator-till-goteborg/
Malmö: http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/lediga-jobb/8428-teknikinformator-till-malmo/

Vi ser fram emot att höra från dig på ett eller annat sätt!

Kontaktuppgifter vid frågor

Magnus Pårup, Business Unit Manager, 010 505 96 83
Mathilda Runstedt, Rekryteringspartner, 010 505 33 68